Droogmiddelen van Praxas

Droogmiddelen van Praxas

Met het begin van de meteorologische herfst in Nederland, wordt het weer grilliger en vochtiger. Voor veel bedrijven kan dit een nachtmerrie zijn, vooral als ze producten opslaan of transporteren die gevoelig zijn voor vocht. Gelukkig biedt Praxas, een toonaangevende speler in de markt van droogmiddelen, de perfecte oplossing om productintegriteit te behouden. In deze casestudy, zullen we een situatie bekijken waarin droogmiddelen essentieel bleken te zijn en ontdekken hoe Praxas met hun Absorgel Hanging en Absorgel Pouch producten een bedrijf uit de brand kan helpen.

De Uitdaging

Een distributiebedrijf voor elektronica, staat voor een grote uitdaging met de komst van de herfst. Ze hebben zojuist een enorme lading gevoelige elektronische componenten ontvangen die klaar staan voor distributie. Echter, de voorspellingen voor de komende weken wijzen op een toename van vochtigheid en regen, wat een ramp kan betekenen voor deze kostbare elektronica.

 

 

De Oplossing: Praxas Droogmiddelen:

Het elektronicabedrijf staat voor een dilemma. Hoe kunnen ze hun elektronische producten beschermen tegen vochtschade tijdens het transport en de opslag? Het antwoord komt van Praxas, een vertrouwde partner voor droogmiddelen.

 

Absorgel Hanging: Om de luchtvochtigheid onder controle te houden tijdens het transport, kiest het elektronicabedrijf voor Absorgel Hanging. Deze constructie van innovatieve zakjes gevestigd aan een haak, zodat deze makkelijk kan worden opgehangen, absorberen vocht effectief en voorkomen dat het de elektronische componenten kan beschadigen.

 

Absorgel Pouch: In de magazijnen worden Absorgel Pouches gebruikt. Deze handige zakjes worden strategisch geplaatst tussen de opgeslagen elektronica en absorberen overtollig vocht, waardoor condensatie en mogelijke schade wordt voorkomen.

 

 

Resultaten:

Dankzij de implementatie van Praxas-droogmiddelen ondervindt het elektronicabedrijf geen enkele vochtschade aan hun elektronische producten, zelfs niet in de vochtige herfstomstandigheden. Dit resulteerde in:

 

Kostenbesparingen: Het elektronicabedrijf hoeft geen elektronische componenten te vervangen of te repareren als gevolg van vochtschade, wat hen aanzienlijke kosten bespaart.

 

Klanttevredenheid: Klanten ontvangen hun bestellingen in perfecte staat, waardoor de reputatie van dit elektronicabedrijf als betrouwbare leverancier wordt versterkt.

 

Operationele Efficiëntie: Het elektronicabedrijf kan zich concentreren op hun core business, wetende dat hun producten veilig zijn tegen vochtschade.

 

 

Conclusie:

In deze herfstige uitdaging bewijst Praxas opnieuw hun waarde als leverancier van hoogwaardige droogmiddelen. Door te kiezen voor de Absorgel Hanging en Absorgel Pouch producten van Praxas, kan dit elektronicabedrijf hun elektronische producten beschermen tegen de dreiging van vocht en condensatie. Dit is slechts een van de vele succesverhalen waarin Praxas bedrijven kan helpen om productintegriteit te behouden, zelfs in de meest uitdagende weersomstandigheden.

Als uw bedrijf ook gevoelige producten opslaat of transporteert en u zich zorgen maakt over de herfstvochtigheid, neem dan contact op met Praxas voor de beste oplossingen in de branche.

 

Voor pdf klik hier

 

 

Commentaires

Écrivez le premier commentaire...

Laisser un commentaire
* Votre adresse courriel ne sera pas publiée