PRAXAS - SCHÄDEN AN WAREN WÄHREND DES TRANSPORTS VERMEIDEN - Praxas
  • Alle Produkte dem Warenkorb hinzugefügt.

The sale is about to start

Order our collection with high discounts!

0 0 Tage : 0 0 Stunden : 0 0 Minuten : 0 0 Sekunden
Kollektion anzeigen

Ladungsschäden? Eine Lösung für jedes Risiko

Jedes Jahr gehen Waren in Milliardenhöhe verloren, weil sie bei Lagerung und Transport beschädigt werden. Feuchtigkeit, Schimmel, Bruch, Diebstahl, Hitze und Kälte sind alles Risiken, denen Waren während des Transports ausgesetzt sind. Auf dem Seeweg, in der Luft, auf der Schiene oder auf der Straße. Weltweit. Ladungsschäden erfreuen niemanden, weder Sie noch den Kunden. Glücklicherweise lassen sich Ladungsschäden recht einfach vermeiden. Praxas bietet die passende Lösung für Ihr Problem. Eine Lösung für jedes Risiko.

 

 

Effectieve Bescherming van Bederfelijke Goederen
De casestudy bespreekt de uitdagingen van een logistiek bedrijf bij de transport van bederfelijke goederen, waarbij de TLX2 Pallethoezen van Praxas werden ingezet om deze problemen aan te pakken. Na implementatie resulteerde dit in aanzienlijke verbeteringen in de kwaliteit van de geleverde goederen, kostenbesparingen en een versterking van de reputatie als betrouwbare logistieke partner.
Lesen Sie mehr
Droogmiddelen van Praxas
Met het begin van de meteorologische herfst in Nederland, wordt het weer grilliger en vochtiger. Voor veel bedrijven kan dit een nachtmerrie zijn, vooral als ze producten opslaan of transporteren die gevoelig zijn voor vocht. Gelukkig biedt Praxas, een toonaangevende speler in de markt van droogmiddelen, de perfecte oplossing om productintegriteit te behouden. In deze casestudy, zullen we een situatie bekijken waarin droogmiddelen essentieel bleken te zijn en ontdekken hoe Praxas met hun Absorgel Hanging en Absorgel Pouch producten een bedrijf uit de brand kan helpen.
Lesen Sie mehr

Alle

Alle